ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Servicii QMOBILI | mobilaiasi.com

Servicii

HOME DESIGN SERVICE    
Contacteaza QMOBILI si unul dintre designerii nostri va fi disponibil pentru a studia impreuna noul stil al locuintei tale .      
             
CONTRACTARE  
Designerii noștri vă vor oferi nu doar consilierea necesară amenajării locuinței dumneavoastră ci și bugetarea investiției dumneavoastră, astfel încât dorințele dumneavoastră de frumos să aibă un corespondent calitate preț cât mai bun.De asemenea veți primi explicații în ceea ce privește modul de întrebuințare și funcționare a produselor cumpărate, termene de execuție, livrare și montaj .

PROIECTARE    
 
Departamentul nostru de proiectare realizeaza proiectele necesare pentru a putea alege cea mai buna solutie pentru locuinta dumneavoastra.De la releveu la planuri de mobilare si simulare tridimensionala a spatiului, proiectantii nostri va ofera toate datele necesare pentru finalizarea lucrarilor. .

CONSILIERE     
Campania noastra asigura consiliere gratuita clientilor firmei in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecarui client. Pentru aceasta, consilierii nostrii va vor recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor nostri, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului dumneavoastra si care sa va reprezinte cat mai bine dorintele de decorare ale acestuia.

GARANTIE      
Pana la  5 ANI garantie impotriva oricarui defect derivat din vicii ascunse de fabricatie. Toate produsele de mobilier beneficiaza de garantie , care va protejeaza impotriva oricarui viciu de fabricatie      

LIVRARE  
 
Prin intermediul departamentului nostru logistic vă puteți programa data la care doriți să primiți produsele achiziționate, în termene specificate în funcție de furnizorii noștri. Compania noastră va livra produsele la locația specificată de dumneavoastră în condiții de transport excepționale. (livrarea este gratuită numai pe raza localităților în care avem puncte de lucru. În afara acestor localități livrarea se face contra cost).     
             
MONTAJ
   
Realizat de echipe de specialisti; echipa nu paraseste lucrarea inainte de a se asigura ca d-voastra sunteti pe deplin satisfacuti

POSTGARANTIE      
In perioada de postgarantie mobilierul achizitionat de la MOBILA IASI este reparat contra cost.      
     

copyright 2011 QMOBILI

Toate drepturile rezervate


Harta site

Newsletter

facebook
twitter