ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Mobila Bucatarie, Bucatarii la comanda | mobilaiasi.com

mobila bucatarie

Mobila de bucatarie la comanda pe care o producem satiface pana si cele mai exigente gusturi in materie de aspect si design, dar sunt in acelasi timp practice si bine structurate pentru a oferi spatii cat mai multe si mai diverse pentru depozitare. Ca materiale folosite la mobila de bucatarie putem enumera: pal melaminat, mdf vopsit, mdf infoliat, pal / mdf furniruit si chiar lemn masiv pentru cei care isi doresc o mobila de bucatarie clasica. Bucatariile marca QMOBILI este foarte bine accesorizate. Ca si accesorii pentru bucatarii folosim Blum ,Hettich sau Hafele. La mobilierul de bucatarie se pot folosi atat sisteme simple de feronerie ( balamale, glisiere e.t.c ) cat si sisteme complexe cum ar fi Blumotion (sertare cu amortizare si balamale cu amortizare) si multe altele. Totodata in mobila de bucatarie oferita de QMOBILI se pot incadra atat electrocasnicele incorporabile cat si cele clasice.

copyright 2011 QMOBILI

Toate drepturile rezervate


Harta site

Newsletter

facebook
twitter