ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Scaune birou, scaune office | mobilaiasi.com

Scaune ergonomice birou

Petrecem mai mult timp pe scaunul de la birou, in fata PC-ului decat dormim si totusi nu suntem atenti in alegerea scaunului ergonomic potrivit. Un scaun de birou bun  iti va oferi posibilitatea sa il reglezi cu ajutorul sistemul pneumatic de care dispune. Suportul pentru spate al scaunului de birou este foarte important si de cele mai multe ori acesta este reglabil pt a asigura confort pentru zona lombara. Scaunele ergonomice au spatarul care se misca cu usurinta in fata si in spate si aua un sistem de blocare, pentru a preveni balansarea scaunului si stabilirea unghiului corect. Un alt element component al scaunelor de birou este suportul de brate care iti ajuta bratele si coatele sa se relaxeze prin sprijinirea acestora de suportul scaunului in timp ce tastezi la PC. In functie de constructia biroului tau, poti opta pentru  un scaun care se roteste, pentru a te intoarce cu usurinta dupa anumite lucruri de ai nevoie sau te va ajuta sa te deplasezi mai usor dintr-o parte in alta.Pozitia corecta pe scaun iti va asigura sanatatea spatelui, confortul, iti va creste randamentul si de aceea este foarte importanta alegere lui cand achizitionezi un scaun pentru birou.

Scaun birou NEO O

Scaun birou NEO O...

Pret de la: 475 lei

copyright 2011 QMOBILI

Toate drepturile rezervate


Harta site

Newsletter

facebook
twitter