ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Mobilier birou operational, Mobila birou operational | mobilaiasi.com

Mobilier birou operational

Solutiile de amenajare a spatiilor de lucru, oferite de QMOBILI operational, sunt capabile sa raspunda unor exigente din ce in ce mai diverse. Piesele de mobilier prezentate se adapteaza cu succes conceptului de birou multifunctional, gratie modularitatii.
Spatiile de lucru se reorganizeaza pe mai multe planuri functionale, mobilierul de birou operational fiind solutia capabila sa raspunda tuturor acestor cerinte. Aceste necesitati se concretizeaza in imbinarea activitatilor de lucru la birou cu cele de compartimentare si semi-compartimentare a spatiilor, in organizarea unor zone de intalnire sau in capacitatea de a pastra documente si materiale uzuale.
Tuturor acestor cerinte, colectia de mobilier operational le raspunde cu o gama variata de birouri si statii de lucru, panouri de compartimentare, mese de discutii, etajere, dulapuri, spatii de primire, toate aflate intr-un acord functional, de design si cromatic.
 

copyright 2011 QMOBILI

Toate drepturile rezervate


Harta site

Newsletter

facebook
twitter