ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mobilaia/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Mobila Birou, mobilier birou modern la comanda | mobilaiasi.com

mobila birou

Biroul este spaţiul de lucru unde iţi petreci la fel de mult timp ca si acasă, de aceea este necesar sa il mobilezi corespunzător. Pentru a face biroul de muncă confortabil şi potrivit necesitaţilor şi preferinţelor dvs , uitaţi-vă prin colecţie extinsă de înaltă calitate de mobila moderna de birou care o oferim. Un mobilier de birou modern nu va face doar zona de lucru mai plăcută , dar va oferi de asemenea o funcţionalitate ridicată şi confort. Adaugă un scaun ergonomic modern de birou şi un dulap spaţios modern de depozitare iar procesul de lucru va deveni o plăcere. Deseori, birourile de acasă prezintă o problemă de decorare. Cele mai multe piese de mobilier de birou sunt proiectate cu o singură funcţie, ducând la opţiunile de mobilier lumesc şi mohorât. Din fericire, stocul de piese de înaltă calitate, multe birouri moderne, mobilier contemporan va fi un plus binevenit şi elegant pentru casa ta modernă si contemporană.

Birou Tinker

Birou Tinker...

Pret de la: 3.810 lei

Scaun conferinta PISA

Scaun conferinta PISA ...

Pret de la: 319 lei

Receptie Nice

Receptie Nice...

Pret de la: 2.899 lei

Scaun birou NEO O

Scaun birou NEO O...

Pret de la: 475 lei

Corp mobil cu sertare RollBox

Corp mobil cu sertare Rol...

Pret de la: 399 lei

Birou Operational GAP

Birou Operational GAP...

Pret de la: 1.070 lei

Birou operational Clip

Birou operational Clip...

Pret de la: 765 lei

mobila birou de la 1 la 9 din 19

copyright 2011 QMOBILI

Toate drepturile rezervate


Harta site

Newsletter

facebook
twitter