ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Fronturi MDF VOPSIT, fronturi mobila | mobilaiasi.com

fronturi mdf vopsit

Fronturile din MDF sunt placi din fibre cu densitate medie ,produse din rasinoase , care au o suprafata usor de prelucrat . MDF-­ul se preteaza foarte bine la realizarea de fronturi de usi sau sertare. Datorita varietatii de culori si frezarilor disponibile , din aceste fronturi se pot face nenumarate combinatii pentru a da un aspect inovativ si unic mobilierului.
MDF-ul vopsit este din ce in ce mai prezent pe piata de mobila, MDF-ul vopsit poate fi intrebuintat in mai multe scopuri, fiind deosebit de flexibil in ceea ce priveste multitudinea de culori existente precum si a diferitelor finisaje. La culori MDF-ul "imbraca" o sumedenie de nuante pe care le gasim in simplele paletare RAL cat si in complexele paletare de culori NCS. Cand vorbim insa despre finisaje, Mdf-ul poate fi finisat mat sau lucios, imprimat prin procedeul de hidrotransfer cu diferite imprimeuri gen peisaje, imagini abstracte, fotografii, grafica etc, sau finisat cu efectul de crackare, un efect prin care vopseaua capata un aspect de crapaturi de suprafata, oferind o multitudine de variante si posibilitati.
In ceea ce priveste calitatea vopsirii, amintim faptul ca vopsirea manuala este net superioara vopsirii automatizate. La fel cum si pregatirea mdf-ului inainte de vopsire este la fel de important ca vopsire in sine.

 

copyright 2011 QMOBILI

Toate drepturile rezervate


Harta site

Newsletter

facebook
twitter