ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Despre noi, Cine este QMOBILI | mobilaiasi.com

Cine suntem ? ... Dorim sa ne cunosti

Societatea noastra a luat fiinta in anul 2004, avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de mobilier in serie si la comanda. Motivul pentru care am luat decizia infiintarii acestei firme a fost convingerea noastra ca avem un cuvant de spus pe piata mobilierului, lucru care s-a adeverit chiar de la inceput.

Materia prima de baza este pal melaminat import Germania si Austria , MDF productie Austria si furnir productie Romania. Bordurile / canturile folosite sunt de tip ABS. Calitatea mobilierului este data de feronerie, certificata dupa standardele europene. Noi preferam BLUM Austria si HETTICH Germania, recunoscute de specialisti ca fiind cele mai bune in domeniu. Ca accesorii, ne preocupam sa utilizam cele mai functionale si profesionale produse optand pentru HAFELE Germania si INOXA Italia.

In specificul activitatii noastre o pondere importanta este reprezentata de mobila la comanda unde fiecare lucrare este un unicat.Acest lucru reprezinta de fapt o provocare pentru noi, lucru care ne sporeste interesul, dorinta si nu in ultimul rand curiozitatea in realizarea comenzii.

In 2008 am lansat pe piata din Iasi brandul QMOBILI sub sigla caruia vindem si in prezent mobilierul productie proprie. In scurt timp de la lansarea QMOBILI a avut si are un real succes pe tot teritoriul Romaniei.

In 2009 devenim primul producator de mobila la comanda din Iasi realizata din MDF FURNIRUIT si incepem vanzarea de mobilier lacuit (MDF VOPSIT LUCIOS/MAT si PAL VOPSIT)

In 2010 lansam primul nostru magazin online, de altfel si primul din Iasi, cu produse de mobilier, electrocasnice, sanitare, saltele, scaune, canapele, fotolii  -> qmagazin.ro

Pentru  2012 ne propunem sa deschidem primului showroom propriu.

Hai sa ne cunoastem...

copyright 2011 QMOBILI

Toate drepturile rezervate


Harta site

Newsletter

facebook
twitter